Jotun Demidekk voor
de laagste prijs van Nederland

Jotun Demidekk
Hoe dat kan? Sinds 2018 importeren wij,
via de erkende Jotun dealer in Scandinavië,
zelf de producten van Jotun.
Je vindt ze gegarandeerd nergens voordeliger.

Naar de webshop

Jotun Lady nu ook
in Nederland verkrijgbaar

Jotun Lade Pure Color
De als beste geteste Jotun verf voor
binnen koop je in Nederland alleen
bij Buitenverfonline.nl.

Nu tijdelijk met introductiekorting.

Bekijk de producten

Bij Buitenverfonline
koop je met
laagste prijsgarantie

Jotun Demidekk

Previous slide
Next slide

Originele producten

Jotun Demidekk Ultimate, gemengd met de mengpasta’s van Jotun in de Jotun Multicolor mengmachine. Origineel met batchnummers, productiedata, Nederlands etiket en volledige garantie.

Wij garanderen de laagste prijs!

Hoe dit kan? Wij importeren sinds 2018 de verf, beits en primer zelf rechtstreeks via de erkende Jotun dealer in Scandinavië. Je vindt Jotun Demidekk en de andere producten van Jotun daarom gegarandeerd nergens voordeliger.

Uitstekend beoordeeld

Wij streven naar maximale klanttevredenheid. Bekijk de onafhankelijke reviews (4,9/5) op Trustpilot ★★★★★We staan zelfs op de tweede plaats in de categorie ‘Best beoordeelde verfwinkels‘!

Klanten over Buitenverfonline

Buitenverfonline

 

Sinds 2018 importeer ik met Buitenverfonline.nl zelf Jotun verf, via de erkende Jotun dealer, om deze met een flinke korting aan te bieden: een voordeel dat kan oplopen tot meer dan €130 per 10 liter vergeleken bij andere aanbieders.

Verf met Nederlandse etiketten, exact gelijk zoals je het hier kunt kopen. Je krijgt garantie op het product en heb je ondersteuning of advies nodig, dan ben ik er voor je. Maximale klanttevredenheid, daar ga ik voor.

Prijsdaling

In 2018 kostte 10 liter Demidekk circa €350 en waren er nooit aanbiedingen. Sinds wij gestart zijn, is de prijs bij de concurrent met ongeveer €50 gedaald: een winst voor de consument.

Assortiment

Bestel nu verf online bij Buitenverfonline.nl en ontdek ons uitgebreide Jotun assortiment, waaronder Jotun Demidekk, Jotun Visir en Jotun Trebitt, maar ook een groot deel van het succesvolle Jotun Lady voor binnen. Jotun Lady is meerdere malen als beste uit de test gekomen en is in Nederland alleen bij ons verkrijgbaar.

Heb je vragen? 
Bel mij op 085 – 001 0001.

Bestellen bij jouw lokale verfwinkel online


Bestel voor 16.00 uur, en we versturen jouw bestelling nog dezelfde werkdag. Verf in een kleur die niet op voorraad is, wordt gemengd door onze erkende Jotun leverancier in Scandinavië. 

De bestellingen worden verzameld en periodiek door ons opgehaald. Tijdens het bestellen staat bij alle producten (na het kiezen van de inhoud en kleur) duidelijk vermeld wanneer deze verzonden wordt.

Order volgen

Je kunt de status van jouw order volgen via de website. Tijdens het afrekenen kun je ook kiezen om via SMS op de hoogte gehouden te worden over de voortgang. Zodra jouw bestelling bij ons aangekomen is, wordt deze goed verpakt en verzekerd verzonden met PostNL. Je ontvangt na de eerste scan een e-mail met track & trace code om de zending te volgen. 

Zo ben je van begin tot eind volledig geïnformeerd.

Waarom Jotun Demidekk kopen?

 
Ontdek de kracht van Jotun Demidekk, een geavanceerde verfserie die speciaal is ontworpen om je buitenhout langdurig te beschermen en prachtig te laten stralen. Als een toonaangevende naam in de verfindustrie, staat Jotun bekend om zijn innovatie en hoogwaardige producten.
 

Voordelen van Jotun Demidekk

 

Duurzaamheid 

Jotun Demidekk biedt uitstekende bescherming tegen de meest uitdagende weersomstandigheden, zoals UV-straling, regen, sneeuw en extreme temperaturen. Hierdoor blijft je buitenhout er langdurig fris en mooi uitzien.

Langdurige kleurbehoud

Dankzij de geavanceerde kleurtechnologie van Jotun Demidekk behouden de geschilderde oppervlakken hun kleur, zelfs onder invloed van zware weersomstandigheden. Dit betekent minder vaak opfrissen en langer genieten van een esthetisch aantrekkelijk resultaat.

Huis geverfd met Jotun Demiekk Ultimate Tackfarg

Ademend vermogen

Jotun Demidekk is een beits en staat hierdoor bekend om zijn uitstekende ademende eigenschappen. Hierdoor raakt het vocht niet gevangen onder het geverfde oppervlak. Dit voorkomt houtrot en kromtrekken, waardoor je huis en/of buitenhout langer meegaat.

Lees verder >>

Jotun verf, van 1920 tot nu

 
Jotun A/S is een van ‘s werelds topproducenten van verven en coatings; het bedrijf staat wereldwijd op de tiende plaats en is ook de toonaangevende leverancier van verven en coatings op de Scandinavische markt. 

Het bedrijf is actief via vier hoofddivisies: Coatings, inclusief scheepscoatings en andere beschermende coatings; Decorative, dat zich richt op de decoratieve verfmarkt in Scandinavië; Paints, dat toezicht houdt op de wereldwijde productie van decoratieve verven door de groep; en Powder Coatings, dat thermohardende coatings produceert. Jotun is gevestigd in Noorwegen en opereert over de hele wereld. Jotun is en blijft een privébedrijf. Odd Gleditsch, de kleinzoon van de oprichter, is voorzitter van het bedrijf.
 

In 1920 opende de oude Gleditsch een winkel voor verfbenodigdheden. Om 6 jaar later te besluiten dat de winkel zou beginnen met de productie van de verf die ze verkochten. Met behulp van een groep investeerders kocht hij de oliemolen in Gimle die de verfproducten aan de winkel leverde. Jotun Kemiske Fabrik A/S werd opgericht. Het bedrijf is vernoemd naar Jotun, een reus uit de Noorse mythologie, en het Jotunheimen-gebergte in Noorwegen.

Lees verder >>