Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg voor de laagste prijs van Nederland!

Waarom nog langer teveel betalen voor de originele producten van Jotun? Buitenverfonline.nl levert sinds 2018 de originele verf van Jotun, gemengd met originele mengpasta’s van Jotun op de eigen mengmachine van Jotun. De 100% echte producten met batchnummers, productiedata en garantie vind je nergens goedkoper! Hoe dit kan? Wij importeren de verf zelf via de erkende Jotun dealer in Scandinavië, herkomst gegarandeerd!

Buitenverfonline.nl geeft kwaliteitsgarantie en heeft uitstekende support, zie ook onze reviews via Trustpilot ★★★★★. Wij streven naar maximale klanttevredenheid.

Bij Buitenverfonline.nl kost een goede service niets extra.

Op werkdagen besteld voor 16:00 uur, dezelfde dag verzonden (indien voorradig).

10 liter: geen € 355,85 maar € 289,-
NAJAARSAANBIEDING: € 279,-

Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg
De laagste prijsgarantie

De laagste prijsgarantie

Door eigen import kunnen wij leveren voor de laagste prijs van Nederland. Buitenverfonline.nl levert de originele verf van Jotun gegarandeerd voor de laagste prijs van Nederland! De producten van Jotun zijn nergens voordeliger te krijgen.

Betrouwbare leverancier van originele producten

Betrouwbare leverancier van originele producten

Wij verkopen alleen originele verf van Jotun, gemengd door de erkende Jotun dealer met de mengmachine van Jotun en 100% originele mengpasta's van Jotun, mèt kwaliteitsgarantie! Buitenverfonline.nl is de enige betrouwbare webshop met keurmerk die de originele verf van Jotun sinds 2018 voor de laagste prijs van Nederland levert! Check vooraf altijd de onafhankelijke reviews op een website voordat je een aankoop doet!

Snelle levering

Snelle levering

Je bestelling wordt, indien voorradig en op werkdagen besteld voor 16:00 uur, dezelfde dag verzekerd verzonden via PostNL, mèt track & trace code.

Over Buitenverfonline.nl

Sinds 2018 importeert Buitenverfonline.nl zelf producten van Jotun om deze voor een eerlijke prijs aan te bieden: een voordeel van ruim €76,- per 10 liter.

Wij streven naar maximale klanttevredenheid (onafhankelijke meting via Trustpilot, klik hier voor de reviews). De producten worden verzonden op de dag van bestelling (maandag t/m vrijdag). Verf in kleuren die niet op voorraad zijn, worden op bestelling gemengd in Scandinavië, verzameld en eens per 2 weken naar Nederland getransporteerd. De status van de order kun je volgen via ‘Mijn account’. Bij Buitenverfonline.nl kost een goede service niets extra.

Als je vragen hebt, aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Jeroen Groen (06-25 22 14 43)

Chat openen