Jotun is een Noors bedrijf dat sinds 1972 huizen en houtwerk in Scandinavië onderhoudt. Het veranderlijke Scandinavische klimaat stelt hoge eisen aan buitenverf. Jotun heeft 40 jaar onderzoek en ervaring gestoken in de ontwikkeling van Jotun Demidekk Ultimate. De bindmiddelen van het product in combinatie met een hoog pigmentgehalte bieden een goede bescherming tegen zonlicht, een goede weersbestendigheid en een uitstekende kleur- en glansstabiliteit. Hierdoor is een onderhoudsinterval van 10-12 jaar geen uitzondering.

Jotun is uitgegroeid tot het snelstgroeiende verfbedrijf ter wereld. Het bedrijf is actief in meer dan 100 landen. De Maritieme, Protective en Poeder Coatings-lijnen zorgen voor een breed assortiment, waarmee bijna ieder oppervlak goed beschermd kan worden. Voor consumenten en professionals op het gebied van verf kun je rekenen op een uitgebreid assortiment met producten voor binnen en buiten. Met de verf en coatings van Jotun verzeker je je van de beste kwaliteit.

Het geavanceerde watergedragen systeem en de uitzonderlijk lage VOC-classificatie -een van de laagste van alle verf die momenteel op de markt verkrijgbaar is- betekent dat de impact op het milieu minimaal is, zowel onmiddellijk als op de lange termijn. De ultra lage VOC-classificatie maakt Jotun Demidekk Ultimate ook een van de veiligste verven die er zijn; luchtkwaliteit wordt behouden en incidenten van oog- en ademhalingsirritatie, veroorzaakt door blootstelling aan dampen, is vrijwel nihil.

Chat openen