Jotun Lady

We hebben het succesvolle Jotun Lady naar Nederland gehaald

Jotun Lady is terug van weggeweest in Nederland. Je kunt de beste verf in de markt vanaf nu enkel en alleen bij ons bestellen. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten om je interieur mee te verfraaien. Van muren in de woon-, slaap- en badkamer tot plafond, keukenkasten en kozijnen. Elk product heeft haar eigen kenmerk. Jotun Lady heeft een eigen kleurenlijn en is daarnaast ook in heel veel andere kleuren te mengen met de Jotun Multicolor mengmachine. Zowel Jotun Lady Supreme Finish als Jotun Lady Wonderwall zijn als beste getest door Technologisch Instituut KIWA: Jotun Lady is de beste verf die er is!
Bestel vanaf nu de beste producten die er zijn voor muren en houtwerk binnenshuis

Jotun Lady Supreme Finish

Jotun Lady Supreme FinishDeze verf is speciaal ontworpen voor binnengebruik en biedt een aantal voordelen. Het is slijtvast, bestand tegen huidvet en geeft een mooie uitstraling aan het oppervlak. Het is ideaal voor verschillende toepassingen, zoals MDF, meubels, deuren, kozijnen en ander houtwerk binnenshuis. Zowel Jotun Lady Supreme Finish is als beste getest in een blinde test van 12 verschillende merken door KIWA.

 

 

Bekijk in de webshop


Jotun Lady Wonderwall

Jotun Lady WonderwallDe beste en meest robuuste muurverf die er is! Deze nieuwe uitvoering van Jotun’s Lady Wonderwall is bestand tegen slijtage. De unieke eigenschappen maken de muur vuilafstotend en is hierdoor bijzonder geschikt voor oppervlakken die veel te verduren hebben. Lady Wonderwall laat geen vlekken achter na het schoonmaken en is ook door Technologisch Instituut KIWA als beste getest uit 16 verschillende muurverven.

 

 

Bekijk in de webshop


Jotun Lady Pure Color


Een waterverdunbare acrylverf die je muren een matte en elegante uitstraling geeft. Lady Pure Color gaat lang mee en kan worden getint in vele kleuren. Alle Lady Pure Color-kleuren zien er in alle lichtomstandigheden en op grote wandoppervlakken er hetzelfde uit dankzij de speciale mengtechniek van Jotun.

 

 

Bekijk in de webshop


Jotun Lady Aqua

Jotun Lady AquaHaal een prachtige zijdematte kleur in de badkamer of wasruimte. Met geverfde muren in de badkamer kun je zonder al teveel moeite de kleur veranderen. Het geeft je de mogelijkheid kleurtrends te volgen in tegenstelling tot traditionele materialen.

 

 

Bekijk in de webshop


Jotun Lady Perfection

Jotun Lady Perfection

Jotun Lady Perfection is een plafondverf op acrylbasis voor binnen. De verf is oplosmiddelvrij, makkelijk aan te brengen en geeft een prachtig mat eindresultaat.

Bekijk in de webshop